Tel.: 031 576 576 | E-mail: trgovina@ekosol.si
Košarica (0) 0,00 €

V nakupovalni košari ni artiklov.

section

ZELIŠČNE KAPLJICE

Vsakega od dr. Bachovih cvetnih pripravkov je mogoče natančno dodeliti posebnemu duševnemu stanju, na katerega imajo lahko harmoničen učinek stabilnosti.

Najbolj znan pripravek je št. 39 za pomiritev in pripravek z isto številko 39 za mirno noč, kateri vsebuje iste esence, vendar z dodano cvetno esenco divjega kostanja z belimi cvetovi.

Slabi dnevi se lahko spremenijo v dobre dneve. Niti dva dneva si nista enaka. Včasih na naše duševno in telesno počutje vplivajo strahovi, nervoze, izčrpanosti ali depresije. Ko se to zgodi, lahko Bachovi cvetni pripravki pripomorejo ponovno vzpostaviti čustveno ravnovesje na zdrav način brez stranskih učinkov in imajo pozitiven učinek na našo čustveno inteligenco, ki zagotavlja dragoceno podporo pri reševanju stresa in napetosti vsakdanjega življenja.

 Zeliščne kapljice DR. BACH so ekološke, brez glutena, sladkorja in aspartama.

 

APROPOLIS tekoči ustni spray zagotavlja prijetno svež dah in hitro pomiri draženje v območju ust in grla. Sestavljen je iz 98% visoko kakovostnih naravnih sestavin, ki so gojene na ekoloških kmetijah.

 Izvor sestavin prihaja iz regije z bistrimi potoki in divjimi rožami, iz zvezne države Paraná v južni Braziliji, po vsem svetu znana po svojih znamenitih slapovih, Iguacu.

 Moč nedotaknjene in neokrnjene narave je temelj izdelkov linije APROPOLIS. Previdno izbrane kombinacije sestavin ustvarjajo neprimerljiv okus in prijetno svežino. Propolis se širi kot pomirjajoči balzam preko ust in žrela, ki je učinkovit še posebej takrat, ko je sluznica nekoliko razdražena zaradi suhega zraka ali prašnih delcev.

 

Mreža  Vrstice 

6 artiklov

po strani

Mreža  Vrstice 

6 artiklov

po strani