Tel.: 031 576 576 | E-mail: trgovina@ekosol.si
Košarica (0) 0,00 €

V nakupovalni košari ni artiklov.

section

PASTILE

Pastile Lemon Pharme vsebujejo kombinacije originalnih Bachovih cvetnih esenc in so izdelani po uveljavljenih receptih dr. Edwarda Bacha. Poleg prodajne uspešnice No.39 ®, ponujamo pet novih izdelkov in sicer za: energijo, koncentracijo, samozavest in zeliščne pastile za otroke.

Pastile Apropolis vsebujejo naravni produkt arabski gumi, ki se pridobiva iz akacije. Združuje učinkovite sestavine in arome ustvariti dolgotrajen okus občutek in počasno in redno sproščanje propolisa. Združuje učinkovite sestavine in arome, ki dajejo dolgotrajen okus in postopno sproščanje propolisa. Ko se pastila topi v ustih, ustvarja blagodejno zaščitno folijo, ki vlaži sluznico ust in žrela ter lajša draženje grla. So brez alkohola, sladkorja, aspartama in glutena , vsebujejo Vitamin C, proizvedene po najvišjih švicarskih standardih in narejene iz želatine na rastlinski osnovi (kosher).

Mehke BIO ingverjeve pastile so narejene iz naravnega akacijevega gumija, ki zaradi visoke vsebnosti prehranskih vlaknin, pozitivno vpliva na zdravo črevesno floro, kar posledično vpliva na počutje celotnega telesa. Poleg tega akacijev gumi veže aktivne snovi in okuse ingverja, s čimer zagotavlja dolgotrajen okus ter počasno, neprekinjeno sproščanje ingverja.

 

Mreža  Vrstice 

5 artiklov

po strani

Mreža  Vrstice 

5 artiklov

po strani