Tel.: 031 576 576 | E-mail: trgovina@ekosol.si
Košarica (0) 0,00 €

V nakupovalni košari ni artiklov.

section

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

Breastlight - medicinski pripomoček za samopregledovanje dojk

Breastlight je novi izdelek za ženske za samopregledovanje dojk.Večina žensk redno spremlja spremembe na prsih – oboje, nove zatrdline ali spremembe na koži, kar je pomemben del pri skrbi za zdravo telo. Zdravniki priporočajo, da se ženske potrudijo, da spoznajo svoje prsi, tako po videzu kot na otip. To imenujemo “ozaveščenost o zdravju dojk”.

Breastlight je novi izdelek za ženske za samopregledovanje dojk. Bil je zasnovan za redno uporabo kot del ozaveščanja za zdravje dojk in ponuja nov pogled na prsi.

Breastlight, pripomoček za samopregledovanje dojk, je primeren za uporabo pri ženskah vseh starosti, še posebej pa za ženske ob ali po menopavzi, ko se struktura prsi spremeni. Z redno uporabo Breastlight-a doma, boste bolje spoznali normalen izgled krvnih žil v prsih in se naučili, kakšne izgledajo osvetljene z Breastlight-om, pri čemer se boste počutile bolj pomirjene in samozavestne glede zdravja dojk. Breastlight lahko uporabljate kadarkoli in kolikor želite, brez stranskih učinkov.

 

Za ta izbor ni na voljo nobenega artikla.