BREZPLAČNA POŠTNINA PRI NAKUPU NAD 40 EUR

TESTENINSKA SOLATA S KOZICAMI

Sestavine:

  • 450g brezglutenskih rezancev
  • 2 rdeči papriki
  • 4 spomladanske čebule
  • ½ kumare
  • 350g kuhanih kozic
  • sesekljan koriander
  • 2 čajni žlički Linwoods mletih lanenih semen
  • 2 žlici medu
  • 2 žlici temne sojine omake
  • 2 žlici kisa
  • 4 žlice sezamovega olja
  • črni poper


Priprava:

  1. Testenine skuhamo al dente in odcedimo.
  2. Zmešamo med, sojino omako, kis in sezamovo olje z malo črnega popra.
  3. Z omako prelijemo kuhane kozice, dodamo rezance, čili, nasekljano čebulo, kumare, Linwoods mleto laneno seme in okrasimo s koriandrom. Postrežemo.

Dober tek 🙂