BREZPLAČNA POŠTNINA PRI NAKUPU NAD 40 EUR

PŠENIČNA TRAVA

Odlične lastnosti:

  • Vsebuje klorofil.

Pšenična travaPšenična trava

Učinki

Pšenična trava pomaga pri delovanju jeter, in s tem omogoča razstrupljanje telesa, pomaga pri prebavnih funkcijah, pomaga pri optimalnem delovanju ustne votline.

Priporočena uporaba

Z uživanjem pšenične trave je najbolje začeti postopoma in v manjših količinah, še posebej, če sumimo, da je naše telo obremenjeno z veliko toksini, ki bi se jih rado znebilo. Vedno začnemo z eno žličko na dan in dozo povečujemo glede na lastna občutja in potrebe.

Prah pšenične trave lahko vmešamo v sadne in zelenjavne sokove, v smoothie-je, hladne juhe,… Nikoli ga ne izpostavljajmo visokim temperaturam, saj bo njegova hranilna vrednost v tem primeru močno okrnjena! Najbolje ga je zaužiti na prazen želodec, tako kar najbolje izkoristimo njegove zdravilne učinke.

Razlika med pšenično in ječmenovo travo?

Kombinacija, tako kot pri algah spirulini in chlorelli, je odlična, saj se trave (ali alge) dopolnjujejo in telo dobi maksimalno od “zelene hrane”.

V osnovi gre torej za malce različen spekter sestavin. Priporoča se ali kombinacije enega in drugega ali pa 1 mesec eno, 1 mesec drugo.