BREZPLAČNA POŠTNINA PRI NAKUPU NAD 40 EUR

HE SHOU WU

Odlične lastnosti:

  • He Shou Wu Je eden od najbolj pogosto uporabljenih kitajskih zelišč in ima dober učinek tudi na lase.
  • TKM navaja, da so lasje odraz moči ledvic. Menijo, da so šibka ledvica in jetra temeljni vzroki za sive lase in drugi znake prezgodnjega staranja. Za nekatere so lahko sivi lasje znak za razlikovanje videza, za druge pa lahko nezaželeni dnevni opomnik za staranje. Konvencionalni pristopi za obnavljanje naravne barve las osebe pogosto uporablja samo barvila ali druge sintetične metode za prikrivanje sivenja. Kitajska medicina ponuja alternativo, ki ne zajema znakov staranja, temveč lahko “uro obrnete nazaj.” Gomoljasta rastlina nosi svojo kakovost učinka v svojem korenu. Zmogljivost za obnovitev naravne barve las je eden najbolj znanih atributov čudovite rastline. Barva las je posledica delovanja drobnih lasnih pigmentnih celic v lasnih mešičkih, imenovanih melanociti. Melanociti proizvajajo pigment melanin, ki daje lasem svojo barvo. Več melanina, kot je prisotno, temnejša je barva las. Ko se dejavnost melanocitov preneha, to povzroča sive lase. V telesu se naravno proizvaja vodikov peroksid, vendar ko se ga prekomerno nakopiči, začne ovirati proizvodnjo melanina. Večina ljudi je seznanjeno z učinki vodikovega peroksida, ki se navzven uporablja za razbarvanje las. Bistveno je kaj se dogaja navznoter na celični ravni, ko dlake postanejo sive. Telesu primanjkuje sposobnosti za učinkovito razgradnjo in jasno je, da se kopiči določen presežek vodikovega peroksida, ki nastaja kot stranski proizvod presnovnih procesov v telesu. Z leti proizvodnja encima katalaze upada, tvori se več vodikovega peroksida in lasje začno siveti.
  • He Shou Wu je starodavno kitajsko zelišče, ki se sodi med tako imenovana krepilna zelišča in ima med vsemi zelišči najdaljšo življenjsko dobo.

Priporočena uporaba

Lahko ga uživate čisto presno z majhno količino vode, s tem da kozarec splakujete z dodano svežo vodo in tako dejansko užijete vso umešano tekočino in hkrati takoj ublažite njen trpko grenki okus. Za slajenje lahko uporabite ščepec kokosovega sladkorja.

Opozorila
Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Pripravek služi le kot prehransko dopolnilo in ne kot nadomestilo zdravil. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Odsvetuje se ljudem, ki imajo bolezni jeter, ledvic ali jemljejo zdravila proti strjevanju krvi. Ni priporočljivo dolgotrajno uživanje večjih odmerkov.