Tel.: 031 576 576 | E-mail: trgovina@ekosol.si
Košarica (0) 0,00 €

V nakupovalni košari ni artiklov.

section

Breastlight Zoom

Breastlight - pripomoček za samopregledovanje dojk

Breastlight je medicinski pripomoček za samopregledovanje dojk. Pomaga pri zaznavanju sprememb v dojkah.
BREZPLAČNA DOSTAVA

Zaloga: Na zalogi

169,00 €
Podrobnosti artikla

  Kaj je Breastlight?

  Breastlight je novi izdelek za ženske za samopregledovanje dojk. Bil je zasnovan za redno uporabo kot del ozaveščanja za zdravje dojk in ponuja nov pogled na prsi.

  Breastlight deluje tako, da sije s svetlo rdečo svetlobo skozi tkivo dojke. Svetloba, ki je popolnoma neškodljiva, poudari krvne žile, ki se običajno pokažejo kot temne črte.

  Če opazite temno liso ali senco, lahko pomeni nepravilnost, ki jo je potrebno čimprej preveriti pri vašem zdravniku.

  Breastlight je primeren za uporabo za ženske vseh starosti, še posebej pa za ženske ob ali po menopavzi, ko se struktura prsi spremeni. Z redno uporabo Breastlight-a doma, boste bolje spoznali normalen izgled krvnih žil v prsih in se naučili, kakšne izgledajo osvetljene z Breastlight-om, pri čemer se boste počutile bolj pomirjene in samozavestne glede zdravja dojk. Breastlight lahko uporabljate kadarkoli in kolikor želite, brez stranskih učinkov.


  Kako uporabljati Breastlight?

  Breastlight je preprost za uporabo. Za najboljši pogled na prsi, uporabljajte Breastlight v zatemnjenem prostoru, s tem dobite največjo osvetljenost z rdečo lučjo. Za lažjo uporabo lahko uporabite lubrikant na vodni osnovi. Po uporabi Breastlight izklopite in ga obrišite. 


  Kako deluje Breastlight?

  Breastlight deluje tako, da sije z močno, neškodljivo rdečo svetlobo skozi tkivo dojke in omogoča, da lahko vidite v notranjost prsi.

  Rdeče oranžna svetloba ustvarja optimalen kontrast, ki zagotavlja, da vidite podrobnosti v notranjosti dojke. Breastlight lahko uporabljate tako pogosto, kot želite, brez škodljivih stranskih učinkov.

  Svetlobo, ki jo oddaja Breastlight, absorbira hemoglobin v krvi, zaradi česar se krvne žile v prsih obarvajo temno in jih vidimo kot temne črte.


  Zakaj moramo preveriti vsa temna področja?

  V zgodnjih fazah nekaterih vrst rakavih bolezni je povečan pretok krvi. Nastajajo nove krvne žile, kar imenujemo angiogenezo. Povečanje števila krvnih žil se z uporabo Breastlight-a vidi kot temna senca ali lisa.


  Kakšno svetlobo uporablja Breastlight?

  Breastlight uporablja tehniko senzorja na dotik, ki zagotovi, da je svetloba najmočnejša le takrat, ko je leča v stiku s kožo. Breastlight oddaja svetlobo na vidni valovni dolžini. Je popolnoma varna in ne povzroča škode na koži ali prsnem tkivu. 


  Kaj boste videle?

  Vene in druge žile v prsih boste videle kot temne črte, kar je povsem normalno. Okrog bradavice boste morda videle krog majhnih pik – to je del mlečnih žlez. Tudi to je povsem normalno.

  Po nekaj mesecih boste spoznale, kako izgledajo vaše prsi pri osvetlitvi z Breastlight-om. Pogled v notranjost vam bo poznan kot zunanjost vaših prsi.
  Pomembno je, da ste pozorni na kakršnokoli spremembo.


  Opozorilo

  Breastlight se uporablja dodatno, kot del običajnega samopregledovanja dojk, in ni nadomestilo za rutinski rentgenski pregled, na katerega ste vabljene, če ste starejše od 50 let. Priporočamo, da vsekakor izkoristite priložnost pregleda z mamogramom. Breastlight ni nadomestilo za presejalne mamograme.

  Če opazite kakršnokoli spremembo v prsih, o tem obvestite vašega zdravnika v najkrajšem možnem času. Lahko so popolnoma neškodljive, pregled pri zdravniku pa vas bo pomiril in odpravil morebitne dvome.

  Garancija

  1 leto

  Šifrant: breastlight

Hranilne vrednosti
  Hranilne vrednosti na 100g
Ocena artikla

  Napišite svoj komentar

  Napisali boste oceno za: Breastlight - pripomoček za samopregledovanje dojk

  Kako si ocenil ta artikel? *

    1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
  Ocena

Preberi na našem blogu: