Tel.: 031 576 576 | E-mail: trgovina@ekosol.si
Košarica (0) 0,00 €

V nakupovalni košari ni artiklov.

section

Guarana za energijo in vzdržljivost

Guarana drevo Guarana drevo

Guarana - odlične lastnosti:

  • Guarana vsebuje guaranin in je po svoji kemični sestavi podoben kofeinu.
  • Aktivni del guaranin pomaga pri ohranjanju telesnih in psihičnih sposobnosti, budnost in koncentracijo na naraven način, zmanjšuje napetost ter daje organizmu ugoden občutek moči in zadovoljstva. Raziskave leta 2002 v ZDA so pokazale, da je skupina, ki je uživala pripravke z guarano shujšala veliko bolj kot kontrolna skupina, ki je jemala placebo. Posebej se priporoča študentom in dijakov v času izpitov in napornega študija, ter menedžerjem in voznikom za izboljšanje koncentracije.
Guarana semena Guarana semena

Guarana - učinki

Guarana ima izjemen učinek s svojim delovanjem na umsko sposobnost. Pri podganah guarana v primerjavi s placebom povečuje ohranitev spomina in fizične vzdržljivosti.

Guarana v prahu Guarana v prahu

Opozorilo

Guarana lahko povzroči hiter srčni utrip, glavobol, vznemirjenost, nespečnost, vzdraženost želodca. Pripravki niso primerni za nosečnice in doječe matere. Izogibajte se ji pri visokem krvnem tlaku, boleznih srca in ožilja. Če jemljete zdravila proti strjevanju krvi, se posvetujete z zdravnikom.

Priporočena uporaba

500-1000mg vzemite 1-2krat dnevno. Ne prekoračite dozo 2000mg (2g) na dan. Guarana zmešana s kavo ojača efekt kofeina, kar pomeni dodatno energijo. Priporoča se športnikom, saj stimulira centralni živčni sistem, ki omogoča dolgotrajnejšo in intenzivnejšo vadbo.
Guarana se dodaja sladkanim ali gaziranim in energetskim napitkom, lahko je sestavina zeliščnega čaja.

Ta vnos je bil označen z sproščanje, guarana, super hrana, dne 26. 3. 2016
Vnos je objavil/a Admin.
← Prejšnji prispevek Naslednji prispevek →

Priporočamo:

Dodaj komentar