Eko-sol enovice
Tel.: 031 576 576 | E-mail: trgovina@ekosol.si
Košarica (0) 0,00 €

V nakupovalni košari ni artiklov.

section

Crunchy kakavo-rožičeva maslena tortica

Crunchy kakavo-rožičeva maslena tortica Crunchy kakavo-rožičeva maslena tortica

Surovi rožiči so slajši kot čokolada, tako da v pecivo sploh ne potrebujemo dodati sladkorjev, sladkih sirupov ali medu. Skupaj s surovim kakavovim maslom dajejo neustavljivo kombinacijo čokoladnega učinka, hkrati pa polno hranilnih snovi.

Sestavine:

  • 100g organskih mandljev (neobvezno)
  • 80g konopljinih semen
  • 120g kakavovega masla
  • 40g ekološkega kokosovega masla
  • 80g surovega ekološkega praška rožičev
  • 40g ekološko vijolične oz. škrlatne koruze
  • 50g goji jagode
  • 1 žlička ekološke chlorelle (neobvezno)
  • 50g yacon korena, sesekljan s škarjami (neobvezno)

Priprava:

  1. V kavnem mlinčku zmeljemo mandlje in konopljina semena.
  2. Na nizki temperaturi stopimo kakavovo in kokosovo maslo. Najbolje v skledi nad loncem z vročo vodo.
  3. Zmešamo škrlatno koruzo, rožičev prašek, goji jagode, korenine yacon in chlorello z zdrobljenimi semeni in oreščki.
  4. Nato v mešanico dodamo stopljeno masla in dobro premešamo.
  5. Prelijemo v manjše modelčke, najboljši so iz silikona (tisti za muffine), jih ohladimo v hladilniku in nato postrežemo.

Naj vam tekne

Ta vnos je bil označen z goji jagode, kokosovo maslo, konopljina semena, škrlatna koruza, chlorella, recepti, dne 27. 1. 2016
Vnos je objavil/a Admin.
← Prejšnji prispevek Naslednji prispevek →

Priporočamo:

Dodaj komentar