Tel.: 031 576 576 | E-mail: trgovina@ekosol.si
Košarica (0) 0,00 €

V nakupovalni košari ni artiklov.

section

bio bachove kapljice v spreju 39 Zoom

BIO Bachove kapljice v spreju No. 39®, 20 ml

Brez sladkorja, aspartama in glutena

Zaloga: Na zalogi

19,50 €
Podrobnosti artikla
  Ekološko pridelano Ekološko pridelano

  Slabi dnevi se lahko spremenijo v dobre dneve. Niti dva dneva si nista enaka. Včasih na naše duševno in telesno počutje vplivajo strahovi , nervoze , izčrpanosti ali depresije. Ko se to zgodi , lahko Bachovi cvetni pripravki pripomorejo ponovno vzpostaviti čustveno ravnovesje na zdrav način brez stranskih učinkov in imajo pozitiven učinek na našo čustveno inteligenco, ki zagotavlja dragoceno podporo pri reševanju stresa in napetosti vsakdanjega življenja .

  Sestavine

  konjak (27% vol.), originalne Bachove cvetne esence: betlehemska zvezda*, popon*, nedotika*, češnjelika sliva*, srobot*. (*BIO certifikat).

  Uporaba: kapljice razpršite direktno v grlo dvakrat do trikrat dnevno.

  Shranjevanje: Hranite v hladnem in suhem prostoru, na ne preveliki izpostavljenosti toplote, vlage in sončne svetlobe. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

  Alergeni: ni alergenov

  STAR OF BETLEHEM (Betlehemska zvezda)
  Trpimo zaradi učinkov šoka ali žalosti. Za tiste, ki se znajdejo v hudi stiski, ko izvedo za slabe novice, izguba najdražjih, strah po nesreči. Čeprav smo potrebni tolažbe, jo težko sprejmemo. Smo preobčutljivi in težko obvladujemo čustva.

  ROCK ROSE (Popon)
  Občutimo strah, skrajno grozo in paniko. Pripravek za izredne razmere v primerih, tudi ko se zdi, da ni nobenega upanja. Ob hudih nesrečah, nenadni bolezni ali, če smo zelo prestrašeni ob različnih situacijah, ko nam vse odpove in nas hitro zajame panika.

  IMPATIENS (Nedotika)
  Smo nepotrpežljivi, nestrpni do ljudi, ki imajo počasnejši tempo, tako v razmišljanju kot pri delu. Zdi se nam, da se vse odvija prepočasi. Tisti, ki so hitri v mislih in delovanju, ki želijo vse stvari storiti brez odlašanja ali zamude. Težko so potrpežljivi z ljudmi, ki so počasni, saj menijo, da je to narobe in zapravljanje časa. Pogosto raje sami naredijo stvari, ker mislijo, da lahko naredijo vse sami in hitreje.

  CHERRY PLUM (Češnjelika sliva)
  Čutimo notranjo napetost, težko se sprostimo in imamo strah pred izgubo nadzora nad sabo. Strah prekomerno obremenjenega uma, da naredimo kaj slabega in strašnega, česar nismo želeli ali se zavedali. Želimo preprečiti, da bi iz naše podzavesti prišlo nekaj, kar je izven našega nadzora.

  CLEMATIS (Srobot)
  Smo kot v sanjah, z mislimi nekje drugje. Tisti, ki so zasanjani, zaspani in brez interesa v življenju. Mirni ljudje, ki niso zares srečni v svojih sedanjih okoliščinah, ki živijo bolj v prihodnosti kot v sedanjosti. Živijo v upanju po srečnejših časih, ko bodo njihovi ideali uresničeni. V primeru bolezni si redko ali sploh ne prizadevajo, da bi ozdraveli.

  Šifrant: bio bachove kapljice 39

Hranilne vrednosti
  Hranilne vrednosti na 100g
Ocena artikla

  Napišite svoj komentar

  Napisali boste oceno za: BIO Bachove kapljice v spreju No. 39®, 20 ml

  Kako si ocenil ta artikel? *

    1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
  Ocena

K izdelku BIO Bachove kapljice v spreju No. 39®, 20 ml priporočamo:

 • BIO Bachove kapljice v spreju No. 39® za mirno noč, 20 ml

  BIO Bachove kapljice v spreju No. 39® za mirno noč, 20 ml

  19,50 €
 • Žvečilni gumi Dr. Bach stres (št. 39), 60 g

  Žvečilni gumi Dr. Bach stres (št. 39), 60 g

  5,90 €