Tel.: 031 576 576 | E-mail: trgovina@ekosol.si
Košarica (0) 0,00 €

V nakupovalni košari ni artiklov.

section

bio bachove kapljice v spreju 39 za mirno noč Zoom

BIO Bachove kapljice v spreju No. 39® za mirno noč, 20 ml

Brez sladkorja, aspartama in glutena

Zaloga: Na zalogi

19,50 €
Podrobnosti artikla
  Ekološko pridelano Ekološko pridelano

  Slabi dnevi se lahko spremenijo v dobre dneve. Niti dva dneva si nista enaka. Včasih na naše duševno in telesno počutje vplivajo strahovi , nervoze , izčrpanosti ali depresije. Ko se to zgodi , lahko Bachovi cvetni pripravki pripomorejo ponovno vzpostaviti čustveno ravnovesje na zdrav način brez stranskih učinkov in imajo pozitiven učinek na našo čustveno inteligenco, ki zagotavlja dragoceno podporo pri reševanju stresa in napetosti vsakdanjega življenja .

  Sestavine

  konjak (27% vol.), originalne Bachove cvetne esence: betlehemska zvezda*, popon*, nedotika*, češnjelika sliva*, srobot*, divji kostanj z belimi cvetovi. (*BIO certifikat).

  Uporaba: zvečer pred spanjem, kapljice razpršite 2-3 krat direktno v grlo.

  Shranjevanje: Hranite v hladnem in suhem prostoru, na ne preveliki izpostavljenosti toplote, vlage in sončne svetlobe. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

  Alergeni: ni alergenov

  BETLEHEMSKA ZVEZDA (Star of Bethlehem)
  Trpimo zaradi učinkov šoka ali žalosti. Za tiste, ki se znajdejo v hudi stiski, ko izvedo za slabe novice, izguba najdražjih, strah po nesreči. Čeprav smo potrebni tolažbe, jo težko sprejmemo. Smo preobčutljivi in težko obvladujemo čustva.

  POPON (Rock rose)
  Občutimo strah, skrajno grozo in paniko. Pripravek za izredne razmere v primerih, ko se zdi, da ni nobenega upanja. Ob hudih nesrečah, nenadni bolezni ali, če smo zelo prestrašeni ob različnih situacijah, ko nam vse odpove in nas hitro zajame panika.

  NEDOTIKA (Impatiens)
  Smo nepotrpežljivi, nestrpni do ljudi, ki imajo počasnejši tempo, tako v razmišljanju kot pri delu. Zdi se nam, da se vse odvija prepočasi. Tisti, ki so hitri v mislih in delovanju, ki želijo vse stvari storiti brez odlašanja ali zamude. Težko so potrpežljivi z ljudmi, ki so počasni, saj menijo, da je to narobe in zapravljanje časa. Pogosto raje sami naredijo stvari, ker mislijo, da lahko naredijo vse sami in hitreje.

  ČEŠNJELIKA SLIVA (Cherry plum)
  Čutimo notranjo napetost, težko se sprostimo in imamo strah pred izgubo nadzora nad sabo. Strah prekomerno obremenjenega uma, da naredimo kaj slabega in strašnega, česar nismo želeli ali se zavedali. Želimo preprečiti, da bi iz naše podzavesti prišlo nekaj, kar je izven našega nadzora.

  SROBOT (Clematis)
  Smo kot v sanjah, z mislimi nekje drugje. Tisti, ki so zasanjani, zaspani in brez interesa v življenju. Mirni ljudje, ki niso zares srečni v svojih sedanjih okoliščinah, ki živijo bolj v prihodnosti kot v sedanjosti. Živijo v upanju po srečnejših časih, ko bodo njihovi ideali uresničeni. V primeru bolezni si redko ali sploh ne prizadevajo, da bi ozdraveli.

  DIVJI KOSTANJ Z BELIMI CVETOVI (White chestnut)
  Ne moremo preprečiti vstopa v glavo mislim, ki jih ne želimo. Za tiste, ki imajo nezaželene misli, navadno takrat, ko zanimanje za dogajanje ni dovolj močno, da bi se lahko osredotočili. Misli, ki nas skrbijo, lahko za nekaj časa preženemo, vendar se vedno znova vračajo. Zdi se, da se vrtimo v krogu. Zaradi begajočih misli smo nezbrani.

  Šifrant: bio bachove kapljice 39 za mirno noč

Hranilne vrednosti
  Hranilne vrednosti na 100g
Ocena artikla

  Napišite svoj komentar

  Napisali boste oceno za: BIO Bachove kapljice v spreju No. 39® za mirno noč, 20 ml

  Kako si ocenil ta artikel? *

    1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
  Ocena

K izdelku BIO Bachove kapljice v spreju No. 39® za mirno noč, 20 ml priporočamo:

 • BIO Bachove kapljice v spreju No. 39®, 20 ml

  BIO Bachove kapljice v spreju No. 39®, 20 ml

  19,50 €
 • Pastile Dr. Bach stres (št. 39), 50 g

  Pastile Dr. Bach stres (št. 39), 50 g

  5,90 €
 • Žvečilni gumi Dr. Bach stres (št. 39), 60 g

  Žvečilni gumi Dr. Bach stres (št. 39), 60 g

  5,90 €